Hospitality

Beleef & geniet

Vip Tables

Onze VIP area situeert zich op de korte zijde van de piste en is ideaal voor een middag, avond of het ganse evenement met klanten, vrienden of familie.

U kan kiezen uit diverse Vip arrangementen, catering, wijnen, dranken en koffie inbegrepen tijdens de maaltijd.  

VIP Tables Lunch

VIP Tables Dinner & Dance

VIP Tables All-in

Verwen uw klanten en contacten en beleef een geweldige VIP-ervaring. Met het VIP Table All-in arrangement heeft u gedurende het volledige evenement uw eigen VIP Tafel ter beschikking. Dit mag u en uw gasten verwachten:

TOTAAL

Vip Loges

De vip loges bevinden zich in de Vip & Party area en zijn de ideale plaats om 24 gasten uit te nodigen. De loges kunnen uitgebreid worden tot 96 personen.

Catering, wijnen, dranken en koffie inbegrepen tijdens de maaltijd.

VIP Loge Lunch

VIP Loge Dinner & Dance

VIP Loge All-in

Verwen uw klanten en contacten en beleef een geweldige VIP-ervaring. Met het VIP Loge All-in arrangement heeft u gedurende het volledige evenement uw eigen VIP Loge ter beschikking. Dit mag u en uw gasten verwachten:

TOTAAL

Business Club

De Business Club situeert zich op de lange zijde van de piste en is ideaal om gasten uit te nodigen met een hart voor de paardensport. 

De catering, wijnen, dranken en koffie zijn telkens inbegrepen.
Graag personaliseren we uw Business Club volgens uw budget en wensen. 

De Business Club kan je boeken voor 24 gasten. Deze kan je nog aanvullen met max 8 personen per sessie. Hiervoor betaal je €3.500 voor 24 genodigden en € 175 per extra gast. 

Business Club Lunch

Business Club Dinner

Business Club All-in

Verwen uw klanten en contacten en beleef een unieke Business Club-ervaring. Met het Business Club All-in arrangement heeft u gedurende het volledige evenement uw eigen VIP Loge ter beschikking. Dit mag u en uw gasten verwachten:

TOTAAL

Business Club Experience

De Business Club Experience is de ideale gelegenheid om het evenement op een aangename manier te leren kennen, bedrijfsleiders, ondernemers en leidinggevenden te ontmoeten. 
Je kan ook deelnemen aan de backstage rondleiding om ons evenement echt beter te leren kennen. 
Catering, wijnen, dranken en koffie zijn inbegrepen.

U kan kiezen uit onderstaande arrangementen:

Business Club Experience Lunch

Business Club Experience Dinner